Неформальні посиденьки на англійську тематику

Так назвали свої абсолютно безкоштовні курси дніпровські студенти, які організували їх разом з волонтерами американського корпусу миру. Сенс в тому, щоб підтягнути англійську мову шляхом живого спілкування. Але робити це у вільній формі, розігруючи сценки з життя. Так і цікавіше і можна швидше розширити словниковий запас. На одному з занять побувала і наша знімальна група.

Кетрін  американка із Нью-Джерсі. Волонтерка американського корпусу миру. Свого часу так само завдяки театральним сценкам, вивчала українську у Львові. Тому немає жодних сумнівів, що живе спілкування  метод корисний і дієвий.

Заняття, що відбуваються з носіями англійської мови, зацікавили багатьох. Саша  одна з тих, хто прийшов аби не тільки навчатись, а й знайти нових друзів. Тим паче, що спілкування проходить у невимушеній театральній атмосфері.

А от Олексій вивчає англійську з однією конкретною ціллю  мандрувати без мовних бар’єрів.

Організатори запевняють, ці курси в жодному разі не заміняють класичні заняття. Втім, можуть бути прекрасним доповненням.

Такі зустрічі планують проводити раз на тиждень, до травня. Вони абсолютно безкоштовні. Відбуваються в студентському гуртожитку. Розраховані на студентів. Але будуть раді абсолютно всім бажаючим. Немає значення ані вік, ані рівень знань англійської.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com