Купа скляних уламків, розтрощені дерев’яні рами та побита автівка. У Дніпрі в самому центрі міста обвалився балкон. Скло та шибкИ впали просто на припарковану іномарку. З перехожих, на щастя ніхто не постраждав. Яка причина обвалу та чи дочекається власник автомобілю компенсації збитків — дивіться далі.

Червона лінія, вулиця Жуковського, саме тут дерев’яні рами та скло з балкона ось цього будинку, звалилися просто на тротуар, дивом ніхто не постраждав.

З балкона третього поверху багатоквартирного будинку, зненацька звалився дерев’яний каркас разом з вікнами. Все це впало просто на припаркований Nissan. Уламки пом’яли капот та розбили фари. Вірогідно причиною обвалу став сильний вітер. Перехожі — у шоку.

Чоловік каже, майже усі будівлі вздовж цієї вулиці аварійні. Ділиться досвідом  під балконами взагалі краще не ходити.

Власник постраждалої іномарки, у свою чергу, відразу викликав поліцію та написав заяву. Правоохоронці зафіксували цей факт.

Наразі ж господарі квартири власними силами демонтували залишки балкона. Хто правий, хто винен у цій ситуації й хто має компенсувати збитки  вирішуватиме суд. Звісно, якщо власник авто вирішить довести справу до кінця.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com