VIP-паркування у звичайному дворі

Мешканці одного з кооперативів на проспекті Героїв облаштували чотири елітні паркомІсця та встановили попереджувальний знак. Який інформує, що стоянка заборонена – для усіх, окрім обраних. Така самодіяльність обурила декого з місцевих мешканців. У поліції вже підтвердили — знак встановлений незаконно. Наш Єгор Ромахло розбирався у конфлікті.

Стоянка заборонена, але не для усіх. Чотири VIP-місця викладених бетонними плитками за якими цілодобово слідкує камера відеоспостереження. Справжня розкіш посеред звичайного двору на проспекті Героїв.

Через цей самовільно встановлений знак у соцмережах розгорілися чималі пристрасті. Розпочалося ж все через ось цей пост місцевого жителя.

У коментарях жителі міста розділилися на два табори. Хтось дійсно вважає такі дії автовласників самоуправством. Інші ж підтримують ініціативних водіїв.

Аналогічно думки розділились й у мешканців цього конкретного двору.

Та от у правлінні кооперативу нічого незаконного у встановленому знаку не вбачають. Однак на камеру свою позицію висловити  відмовляються.

Самі ж ініціатори встановлення знаку та благоустрою місця для паркування  також не дуже щасливі від уваги ЗМІ. Однак, згадати добрим словом людину, яка розповіла про це у соцмережах  не забули.

Про хенд-мейд знак у міськраді дізнались вже від нас. І вже через декілька днів на місце прибула бригада дорожнього сервісу та почала демонтаж. Комунальники зізнаються  такий випадок у них вперше.

Десять хвилин  і табличку відривають від стовпа.

У поліції ж підтвердили, цей знак дійсно не відповідає жодним стандартам. Тож демонтаж був неминучий.

І передбачає накладення штрафу розміром від трьохсот гривень. Також правоохоронці повідомляють  якщо мешканці міста все ж хочуть встановити певний знак законно, їм потрібно перш за все звертатись у відділення патрульної поліції, аби узгодити його розміщення.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com