Повернути цікавість школярів до технічних наук

Компанія “Інтерпайп” запустила два освітні проєкти для учнів середніх шкіл з усієї Дніпропетровщини. Заняття для дівчат “ТЕХНО-GIRLS РУЛЯТЬ!” та курс захопливої фізики стартували вихідними.
В школу для дівчат “ТЕХНО-GIRLS РУЛЯТЬ!” записались більше сотні школярок з Дніпра та області. Заняття проходитимуть щосуботи. Учасниць розділили на дві групи за віком. Курс складається з чотирьох захопливих уроків.

Перший потік техно-дівчат розпочав навчання вже минулої суботи, другий стартує наприкінці березня.

Ще один курс, який запустив Інтерпайп,  школа цікавої фізики на базі Національної металургійної академії. Учасниками цієї програми стали більш як півсотні учнів сьомого-дев’ятого класів. Наступні три місяці підлітки знайомитимуться з ключовими явищами фізики та спробують себе у ролі експериментаторів.

Учасників школи чекають фізичні експерименти та вирішення нестандартних завдань. Після першого ж заняття  діти у захваті.

Нові освітні проєкти Інтерпайп покликані заохотити дітей розвиватися в технічних напрямках. Адже наразі технічні спеціальності переживають кризу і залишаються аутсайдерами серед інших професій.

Навчання в проєктних школах абсолютно безкоштовне. У травні школярі захистять свої перші наробки, а кращі представлять власні ідеї на Інтерпайп TechFest-2020 у вересні.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com