Всеукраїнський проєкт озеленення

На Дніпропетровщині шукають волонтерів, щоб за один день посадити десятки тисяч дерев. А загалом по всій країні – це буде мільйон саджанців. У такій спосіб 21-го березня збираються відзначити Міжнародний день лісів. До цієї акції запрошують усіх небайдужих – громадськість, бізнес та владу на місцях. Подробиці – у наступному сюжеті.

Мільйон дерев  за 24 години. Організатори масштабного проєкту кажуть, до нього підійшли серйозно. Породи обиратимуть лише ті, які найбільше підходять для конкретної місцини. І лише після консультації з фахівцями. Локації теж не будуть випадковими. Висаджуватимуть там, де буде дозвіл. Усі дерева потім братимуть під опіку. Та обов’язково доглядатимуть. У цьому організатори сподіваються і на підтримку місцевої влади.

Дніпропетровщина стала дванадцятою областю, яка долучилася до цієї ініціативи. Та підписала меморандум з організаторами проєкту.

Проєкт з озеленення  частина глобальної ініціативи з висаджування дерев у 100 країнах світу. Організатори акції очікують, що українці висадять їх щонайменше мільйон. І цим встановлять новий рекорд. Вписати своє ім’я в книгу переможців зможе кожен учасник.

Проєкт планують реалізовувати протягом 2020 року. Окрім висадки дерев, організатори проводитимуть освітні воркшопи й лекції у школах та вишах країни, організовуватимуть флешмоби та екоакції.

Долучитись до Акції «1000 000 дерев за 24 години» можуть усі охочі! Аби стати волонтером, співорганізатором, партнером чи еко-амбасадором потрібно заповнити онлайн-анкету. Більше інформації – на сайті проєкту та на сторінці у Facebook.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com