Розпилили сльозогінний газ у школі

У такий спосіб дехто з учнів вирішив зірвати уроки у НВК № 69. В результаті класи зі всього поверху були евакуйовані. На місце викликали поліцію та медиків. П’ятнадцять дітей довелося шпиталізувати. Як вони почуваються зараз та чи розслідуватимуть цю справу правоохоронці – дізнавались наші журналісти.

Різкий запах, який перехоплює подих, учні 69-ої школи відчули після другого уроку. Найбільше постраждали ті, хто знаходився на третьому поверсі, поряд з туалетами. Адже саме там невідомі й розпилили сльозогінний газ.

У цей момент на поверсі знаходилось близько ста вісімдесяти учнів. Більшість з п’ятих та сьомих класів. Пізніше зі скаргами на кашель та свербіж в очах поскаржились декілька старшокласників. Загалом швидкі забрали до лікарні 15 дітей.

Директорка школи запевняє – подібний випадок у них вперше. До того ж у навчальному закладі відсутні камери відеоспостереження. Тому виявити учня, які вирішився на такий зухвалий вчинок, буде важко.

Наразі факт розпилення сльозогінного газу у школі внесено до єдиного журналу розслідувань Національної поліції Дніпра. Попередньо правоохоронці кваліфікують цей випадок як хуліганство.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com