Врятувати життя дітей! 

Жителів області закликають здавати плазму крові для постраждалого у ДТП підлітка та трирічної дівчинки з важкими опіками. Вони знаходяться в реанімації дитячої обласної лікарні та постійно потребують дорогих препаратів крові. Як допомогти дітям  деталі у наступному сюжеті.

У реанімації діти знаходяться з понеділка. Трирічна Аня впала у відро з окропом і отримала п’ятдесят відсотків опіків тіла. А дванадцятирічний Єгор потрапив під колеса автобуса. У нього численні переломи. Лікарі роблять все можливе, аби пацієнти якомога швидше одужали. Однак їм постійно необхідні дорогі препарати крові.

Один флакон альбуміну коштує приблизно 1200 гривень. На добу необхідно 4-5 флаконів на двох діток. Це великі кошти.

Щоб створити один флакон альбуміну  необхідна плазма крові від восьми донорів. Аби її здати треба мати при собі паспорт та копію ідентифікаційного коду. Крім того, донорами можуть стати лише повнолітні з вагою від п’ятдесяти кілограмів.

Донорам необхідно виключити з раціону усе жирне, смажене, копчене. За дві доби не вживати алкоголю, за два тижні  виключити прийом будь-яких медикаментів. У день здачі обов’язково поснідати.

Плазмоцентр «Червона Лінія» знаходиться за адресою проспект Богдана Хмельницького, сімнадцять на базі «Банку крові». Всі довідки можна отримати за телефоном, вказаним на екрані.

ПЛАЗМОЦЕНТР «ЧЕРВОНА ЛІНІЯ» – (067)155-48-28

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com