Мешканці Індустріального району вимагають закрити місцеву наливайку

Адже втомилися від постійних п’яних балаганів. Ба більше  наразі власницю цього закладу вже вдруге намагаються притягнути до кримінальної відповідальності за використання контрафактного алкоголю. Та ж у свій захист звинувачує місцевого депутата. Мовляв, це він намагається прикрити її бізнес. Наші кореспонденти розбирались у конфлікті.

Лівий берег, проспект Петра Калнишевського. Саме тут навпроти Палацу металургів й причаївся заклад, який вже багато років забирає спокій мешканців цього району.

Та от власниця закладу усі зауваження місцевих спростовує. Й взагалі, із приязністю запрошує нас всередину.

Всередині звичайного магазину  пригинанні так написано на вивісці  справжній рай для любителів пропустити чарку-іншу. Барна стійка та усі можливі види алкоголю.

Власниця цього “алкооазису” запевняє, за документами її заклад магазин-кафетерій ресторанного типу. Тому розливати оковиту вони право мають. І взагалі  працюють лише до о пів на 10 вечора, тому ніяких п’яних балаганів тут не буває.

На захист свого улюбленого магазину стають й постійні клієнти. Мовляв, заклад працює для місцевої “інтелігенції” – і ніяких незручностей для звичайних людей не створює.

Та от місцеві активісти вирішили боротись із цією наливайкою через правоохоронців. І це дало результат. У магазині провели обшук та виявили чималу партію контрафактного алкоголю.

Бізнесвумен усі обвинувачення спростовує. Мовляв, вилучений алкоголь знаходився в неї на перетримці. А його власник  то, начебто, місцевий депутат, який має власну мережу магазинів з продажу алкоголю. Та правда це чи ні  тепер вирішувати суду. Наступне засідання якого відбудеться 19 березня.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com