Районні бібліотеки поповнилися новою літературою

“Гарі Поттер”, “Володар Перснів”, “Як приборкати Дракона” та багато інших. Відтепер у чотирьох бібліотеках Індустріального та Самарського районах з’явились понад сотню нових книжок. Такий подарунок зробив нардеп Дмитро Кисилевський. Районні бібліотеки дуже рідко поповнюються новою літературою, тому посадовець і вирішив порадувати читачів. Подробиці — далі.

Полички дитячої бібліотеки у Придніпровську поповнились на ще 102 нові книги. Такий подарунок зробив народний депутат Дмитро Кисилевський. Пані Лариса завідувачка цієї бібліотеки каже — книжковий ряд поповнюється рідко. Тож коли дізналась, що нардеп подарує закладу нову літературу була приємно здивована та вражена.

Такий подарунок вже оцінили та дітлахи. 11-річна Марина відвідує бібліотеку декілька разів на тиждень. Дівчина вже перечитала всі твори, які тут є. Тож вона вже перша в черзі на нові книжки.

А це вже бібліотека філії номер 17. Закладу також пощастило отримати нові книжки. Завідувачка бібліотеки твердить — оскільки дитячої та підліткової літератури в них не багато, то такий подарунок дуже цінний.

Дарував книжки нардеп Дмитро Кисилевський. При закупці обирав те, що полюбляють читати його діти та він сам. Зокрема в колекції сучасні книги українських та світових авторів.

Відтепер в чотирьох районних бібліотеках  у Придініпровську, на Лівобережному, на вулиці Богдана Хмельницького та на Осінній, можна приходити та читати нову, цікаву літературу.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com