У Дніпрі медики рятують життя поранених бійців

У неділю в зоні бойових дій окупанти країни-агресора підбили вантажівку з українськими військовими. Двох тяжкопоранених гелікоптером шпиталізували до лікарні імені Мечникова. Наразі чоловікам зробили всі необхідні операції. В якому стані вони зараз та що розповіли про деталі обстрілу — розкажемо прямо зараз.

Це Сергій, водій Камазу, восьмого березня кермував до позицій українських військових. Як раптом російські окупанти обстріляли вантажІвку протитанковим ракетним комплексом. Пострілів була два

У чоловіка численні травми тулуба, розірвана барабанна перетинка та пошкоджене око. А от у його побратима Дмитра проблеми не менші, але військовий почувається вже краще.

А лікарі кажуть — Дмитро прибув у важкому стані, та зараз кращі спеціалісти роблять все можливе, аби відновити його здоров’я.

Хлопці попали під обстріл поблизу Донецького аеропорту. В кабіні окрім них було ще двоє. Від удару один боєць загинув на місці, інший відбувся контузією. Наразі медики кажуть — поранені знаходяться в стабільно-важкому стані, але ідуть на поправку.

А тим часом, за вчорашній день окупанти порушили режим припинення вогню десять разів, повідомляє Міністерство оборони України.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com