До дня добровольця

В музеї АТО відкрили дві фотовиставки та презентували книгу про те, що гріє душу на передовій. На світлинах  військовий побут, справжня чоловіча дружба та очі людей, яких об’єднала спільна біда. Докладніше  розкажуть наші кореспонденти.

Сергій Дівєєв розповідає, як зробив перше фото із серії “Очі війни”. Над проєктом він працював 4 роки. З-поміж тисяч кадрів до виставки увійшли близько тридцяти. На світлинах  лише очі. Очі людей, яких об’єднала одна біда.

Поряд виставлені фото Романа Романенка. 25-річного бійця полку “Азов”, що загинув минулого літа. Він пройшов шлях від звичайного снайпера до офіцера, командира снайперської групи. Роман захоплювався фотографією. Навіть на війні намагався закарбувати моменти життя.

Відвідувачі не приховують емоцій.

Також до Дня Добровольця в музеї АТО показали книгу військового журналіста Бориса Кутового “Листи щастя”. Попри те, що твори зароджувалися на передовій, у них не про війну, а про мрії, любов до своєї країни та близьких. Автор наразі перебуває на фронті, тож книгу презентують його колеги.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com