“Домашка”на 11 каналі

Вже у понеділок стартує нова програма для учнів третіх та четвертих класів. Аби діти не припиняли навчальний процес, вчителі молодшої школи викладатимуть просто з екрана телевізора. Англійська та українська мови, природознавство та математика  кожного ранку о 10:30. Більше деталей  у нашому сюжеті.

Близько двадцяти вчителів сьогодні вперше завітали до студії 11 каналу аби дізнатися як саме вони будуть записувати свої уроки. Для більшості з них такий досвід новий. Однак, вони впевнені така програма просто необхідна.

Хоч і хвилюються та соромляться камери, однак вчителі все ж репетирують запис уроку. У такому форматі працюють чи не вперше.

Дом@шка” міститиме три уроки по двадцять хвилин. Виходитиме двічі на день по буднях: о 10:30 та 16:50.
Людмила Литко переконана  такі відеоуроки стануть у нагоді не лише дітям, а і їхнім батькам.

Таке дистанційне навчання  ініціатива директора 11 каналу, Сергія Педашенко. Каже, запропонували такий формат владі міста аби діти на карантині не почували себе забутими, а сміливо опановували нові форми навчання:

Уроки розраховані на третій та четвертий клас адже, саме четвертокласникам належить цього року здавати державну підсумкову атестацію. Відеоуроки з математики, природознавства, української та англійської мов також можна буде переглянути онлайн на сайті каналу.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com