Карантин – не привід байдикувати!

Дистанційне навчання, доставка їжі додому, фітнес заняття на свіжому повітрі! Дніпряни швидко пристосовуються до умов ізоляції. Як не залишитись без роботи та заробітної платні, не порушуючи карантину – позитивний приклад від наших героїв. Дивіться.

Через карантин безліч людей змушені були йти у відпуску. Але, щоб не залишитись без заробітної платні, люди віднайшли способи, як заробити навіть дистанційно))

Це порожні зали відомого у Дніпрі ресторану. Через карантин відвідувачі сюди повернуться ще не скоро. Але адміністрація не розгубилась та організувала доставку їжі прямісінько додому замовнику. Шеф-кухар ресторану каже — так і збитків не понесуть, і персонал працюватиме.

Через карантин закрили усі спортзали й фітнес-клуби, але тренери також знайшли альтернативу.Сергій своїм клієнтам організував персональні заняття. Розробив графік, програму без тренажерів, а звичний спорт зал змінив на футбольне поле  і працює у звичному режимі.

Складнощів немає і у репетиторів. Валерія викладачка української мови. Щойно почула, про карантинні заходи, відразу ж попередила студентів про дистанційне навчання.

Додає — працювати віддалено виявилось не менш ефективно, аніж в кабінеті.

Загалом, аби не залишитись без грошей на час карантину, у вас є три варіанти: працювати віддалено, або неповний робочий день, чи просто піти у відпустку. Якщо ж ваш роботодавець не здатен організувати такої можливості, – за законом ви маєте право на компенсацію.

“На час простою заробітна плата розраховується у відповідності 2/3 від вашої тарифної сітки або окладу. Тобто, якщо ви знаєте свій посадовий оклад ви можете скористатися формулою, яка в принципі доступна в інтернеті на будь-якому сайті і розрахувати ту грошову компенсацію, яка вам буде виплачена.”

Про всі нюанси роботи під час карантину – вас можуть проконсультувати у Дніпровському місцевому центрі з надання безоплатної первинної допомоги. Зв’язатися з ними ви можете за номером, який ви бачите на вашому екрані.

0980442995

ДНІПРОВСЬКИЙ МІСЦЕВИЙ ЦЕНТР З НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ПЕРВИННОЇ ДОПОМОГИ

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com