ІНТЕРПАЙП передав першу партію засобів захисту для медиків опорних лікарень і швидкої

31 березня українська промислова компанія ІНТЕРПАЙП передала першу партію засобів захисту для лікарів, які будуть вести пацієнтів з COVID-19. Засоби індивідуального захисту передали в опорні лікарні Дніпра, Нікополя і Новомосковська, а також до Обласного центру екстреної медичної допомоги.

ІНТЕРПАЙП входить до Дніпропетровського обласного штабу протидії коронавірусу, тому в компанії добре розуміють потреби медиків. Зараз лікарі потребують як обладнання, так і засобів індивідуального захисту  масок, рукавичок, костюмів. Останні дозволять надавати допомогу інфікованим пацієнтам і не боятися за власне здоров’я.

Засоби індивідуального захисту (ЗІЗ) передали лікарям міської інфекційної лікарні №21, Нікопольської міської лікарні №1 та Центральної міської лікарні Новомосковська. В Нікополь та Новомосковськ також відправили 5 електровідсмоктувачів. 30 одиниць такого ж обладнання 28 березня вже передали до лікарні №21 Дніпра.

“Ми отримали засоби захисту для співробітників відділення інтенсивної терапії, для приймального відділення та інших відділень, де будуть проходити лікування пацієнти з коронавірусною інфекцією. Така допомога дуже до речі і надійшла дуже вчасно”, – коментує Микола Турчин, генеральний директор КП “Міська клінічна лікарня №21.

Частина ЗІЗ відправили до обласного центру екстреної медичної допомоги. Тут їх розподілять між бригадами швидкої допомоги Дніпра, Нікополя і Новомосковська.

«Всього в опорні лікарні Дніпра, Нікополя і Новомосковська і для забезпечення бригад швидкої допомоги ми передали 35 електровідсмоктувачів, 45 тис. пар рукавичок, 20 тис. фартухів і шапочок і понад 100 тис. пар бахіл. Це  тільки перша поставка матеріалів і обладнання, яку ми змогли оперативно закупити в Україні. Наступний етап  забезпечення медиків респіраторами та костюмами біозахисту. Останні сьогодні  у великому дефіциті. Для забезпечення лікарів їх замовили в Китаї, очікуємо поставку», – розповіла начальник управління комунікацій ІНТЕРПАЙП Людмила Новак.

ІНТЕРПАЙП вже передав 2 млн доларів на закупівлю експрес-тестів на загальнодержавному рівні. Також компанія виділить 45 млн грн на придбання необхідного медичного обладнання і засобів захисту для потреби області.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com