Карантин та навчальний процес у приватних закладах освіти

Влада міста стверджує: вони їм не підпорядковуються. І деякі навіть порушують карантин. Однак є й відповідальні приватні школи та дитсадки, що турбуються про безпеку своїх учнів. Та власними силами організовують для них дистанційне навчання. Як це зробив дитячий садочок “EDHOUSE”. Деталі у сюжеті.

Міська рада Дніпра організувала зустріч з Марією Пінчук, власницею дитячого садочка EdHouse. Аби вона поділилася досвідом вдалої організації дистанційного навчання для дошкільнят. Інші приватні школи та дитсадки також мають проявити подібну соціальну відповідальність, кажуть у міській раді.

Так, у дитячому садочку EdHouse навчається чотири групи дітей. Коли в Україні оголосили карантин, потрібно було терміново вирішувати, як безпечно організувати навчальний процес для дошкільнят, каже Марія Пінчук.

Крім того, таке онлайн-навчання  також спосіб зберегти робочі місця для співробітників дошкільного закладу. Для найстаршої групи  вже запровадили онлайн-заняття.

Приватні заклади освіти можуть залучати до свого процесу навчання вже готові телеуроки, що транслюються на декількох каналах нашого міста. Головне дотримуватися карантину та не ризикувати здоров’ям дітей.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com