«Залишайся вдома»

Заклики «Залишайся вдома» просто з неба, емоційні відео від інфікованих коронавірусом, примусова дезінфекція та війська на вулицях. В усьому світі людей намагаються за будь-якої ціни втримати вдома. Жорсткий карантин  єдине, що може врятувати мільйони життів, твердять лікарі.

Сполучені Штати та Європа нині  два епіцентри розповсюдження коронавірусу у світі. Америка вже декілька днів як обігнала Італію та нині лідирує за кількістю хворих на коронавірус  їх вже майже 200 тисяч. Вражають й темпи поширення інфекції: щодня виявляють понад 20 тисяч нових заражених. Але президент Трамп не втрачає надії.

“Нам доведеться пройти через дуже тяжкі 2 тижні, проте потім, як передбачають експерти, та як сподівається кожен з нас,  ми побачимо світло в кінці тунелю.”

Дотримання правил карантину  це питання життя та смерті, також заявив президент США Дональд Трамп. По всьому світі людей намагаються відвадити від прогулянок та вечірок. Ось літаки у небі виписують слова «Залишайся вдома».

Єгипетські піраміди вночі сяють написами із вдячністю лікарям та закликами не виходити з домівок. Американці співають пісні про соціальне дистанціювання.

А німецькі автовиробники Ауді та Фольксваген оновили логотипи, аби нагадати про соціальне дистанціювання. Дотримуватися правил карантину  буквально благають інфіковані коронавірусом.

Ця жінка вагітна, тож бореться одразу й за себе і за малюка. Вдома  на мати чекають ще троє дітей.

“Я не знаю, де я його підчепила, проте я дуже хвора. І я вам кажу: якщо ви збираєтеся зустрітися із друзями заради цього безглуздого пива, чи прогулятися, тому що погода гарна, ви можете принести це додому і вбити когось.”

Коли ж люди ігнорують заклики, владі доводиться застосовувати силу. В Марокко для контролю за карантином на вулиці виводять бронетехніку. В Індії вдаються до жорстких методів дезінфекції. Ось, нічим не захищених, людей оприскують хімрідиною.

А от у Каліфорнії порушників карантину ледь не покарала акули. В мережі з’явилися фото зламаної дошки серфінгістів, що попри заборону пішли купатися. Медики застерігають: коронавірус вбиває не тільки людей похилого віку. У всьому світі  безліч прикладів, коли помирають геть молоді спортсмени, люди без супутньої патології.

Отже, 11 канал вкотре рекомендує дотримуватись карантину, але зберігати здоровий глузд, почуття гумору та не панікувати.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com