Профілактика та лікування гіпертонії

Перші результати безкоштовної програми профілактики та лікування гіпертонії оприлюднила сьогодні лікарня Мечникова. Консультативна полікліника медзакладу отримує понад двісті дзвінків на день. Багато пацієнтів, що вперше звернулися до лікаря, з’ясували, що мають серйозні проблеми з тиском. Дехто переніс на ногах інсульт або інфаркт. Безкоштовна програма триває, подробиці далі.

Пані Катерина у палаті відділення кардіології з минулої середи. Звернулася до лікарні Мечникова з дуже високим тиском, коли почула про програму профілактики та лікування гіпертонії. Зараз ще проходить дообстеження, почувається значно краще.

У палаті трохи далі по коридору лікується подружжя. Родина Олени та Анатолія Артюх – почесні волонтери, багато допомагали воїнам АТО. Обидва мають проблеми з тиском.

Сотні звернень та дзвінків від мешканців Дніпра та області надійшли останніми днями до поліклініки лікарні. Люди прагнуть потрапити до безкоштовної програми, пройти необхідні обстеження.

Дехто тих, хто вперше потрапив на прийом до лікаря через високий тиск, з’ясували, що мають серйозні проблеми. Частину пацієнтів навіть довелося терміново шпиталізувати.

Запобігти тяжким наслідкам – і є мета ініціативи, яку запровадили у лікарні Мечникова. Адже лікування та реабілітація таких ускладнень дуже дорогі й тривають роками.

Проблеми з артеріальним тиском мають близько восьмисот тисяч мешканців Дніпропетровщини. Програму протидії гіпертензії підтримала обласна влада. На початковому етапі на неї виділили 2,5 мільйони гривень. Якщо буде потрібно, суму збільшать. Програма охоплює весь регіон.

Аби потрапити на консультацію до лікаря з приводу високого тиску, треба звернутися до поліклініки лікарні Мечникова. Її телефон та час роботи зараз на ваших екранах.

Телефон Консультативної поліклініки лікарні Мечникова (098) 325-75-13 ( з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 15:00)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com