Якість та надійність німецьких мікрохвильових печей Bosch

Мікрохвильова піч є важливим приладом на сучасних кухнях. Це чудовий спосіб щось швидко розігріти, розморозити або приготувати. Варіантів на ринку достатньо і потрібно лише зробити правильний вибір. Багато хто дивиться у бік бренду Bosch, адже цей німецький виробник пропонує найкращі рішення, що ґрунтуються на інноваціях та сучасних технологіях.

Постійні експерименти дозволили урізноманітнити печі функцією гриля та конвекцією. З пропозиціями можна ознайомитись у різних каталогах інтернет-магазинів, де є чималий набір моделей, їх детальні характеристики, параметри та фотографії для наочності. При необхідності можна взяти кредити готівкою, аби придбати техніку. Не завжди є можливість заплатити одразу усю суму.

Тип покриття камери

Внутрішній матеріал суттєво впливає на експлуатаційні характеристики та можливості мікрохвильової печі. Найбільш бюджетні та прості моделі покриті зсередини емаллю. Вона витримує різкі температурні перепади, легко очищається багатьма хімічними засобами.

Керамічне покриття і нержавіюча сталь часто використовуються у мікрохвильових печах, що вбудовуються. Подібні матеріали витримують фізичне навантаження, не бояться механічних пошкоджень, їх можна чистити за допомогою абразивних засобів.

Регулювання

Прості настільні моделі мають класичне механічне керування з вибором температурного режиму та часу нагріву. Просунуті мікрохвильові печі мають кнопкове і сенсорне керування, а деякі з них доповнюються кількома режимами готування, що виключає необхідність самостійно підбирати діапазон часу. Залишається лише натиснути кнопку та очікувати завершення.

Функціонал печей

Рівень потужності різний та мінімальне значення – це 90 Вт. Великі моделі на кілька десятків літрів об’єму мають потужність 1800 Вт. Але навіть найпростіші та недорогі мікрохвильові печі мають відповідний функціонал:

  • розігрів;
  • таймер;
  • захист від дітей;
  • оповіщення про закінчення нагрівання;
  • розморожування;
  • приготування.

Якщо планується багато готувати, то краще вибрати моделі з великим функціоналом і набором різних режимів готування. В інструкції буде розказано, який обсяг заготовок використовувати, яку програму і під що конкретно вибрати.

Особливі люксові моделі доповнюються режимом готування на пару, а деякі можуть перетворитися на хлібопічки. З такими функціональними можливостями завжди можна радувати постояльців та гостей різноманітністю страв та випіканням будь-якої складності.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com