iMac або MacBook: що вибрати

Легко впізнавана  та високопродуктивна техніка Apple є об’єктом бажань багатьох користувачів ПК. Але коли з’являється нагода її купити, більшість із них не може вирішити: чому віддати перевагу – досить великому моноблоку iMac чи компактному ноутбуку MacBook?

Обрати найбільш підхожий варіант справді не просто, адже кожен із цих пристроїв має свої особливості та переваги. Їх неодмінно слід враховувати, щоб не помилитися з покупкою. Але остаточний вибір залежить від складності завдань, які будуть вирішуватися за допомогою девайсу, умов експлуатації та способу життя користувача.

Особливості моноблоків Apple

Головна особливість Apple iMac полягає в його компактних розмірах і відсутності численних проводів. Системний блок, який зазвичай ховається під робочим столом, та екран об’єднані в одному тонкому корпусі, розташованому на витонченій підставці. До мережі айМак підключається за допомогою єдиного дроту, виконаного в загальному стилі, який не привертає уваги. Мишка і клавіатура, якими комплектується пристрій – бездротові. Завдяки цим конструктивним особливостям Apple iMac не займає багато місця на столі, не захаращує простір  та легко вписується в будь-який інтер’єр.

Серед інших переваг пристрою слід зазначити:

  • високу продуктивність, яку забезпечують потужний процесор, супершвидкісний SSD-диск  та великі обсяги оперативної пам’яті;
  • якісне зображення;
  • надійне програмне забезпечення та підвищену безпеку;
  • ідеальну інтеграцію з екосистемою Apple;
  • тривалий термін служби.

Використовувати айМак можна для вирішення найрізноманітніших завдань – ретуші фото, монтажу відео, 3D-моделювання, дизайну, програмування, створення музики, геймінгу, роботи з текстами та офісними додатками, перегляду фільмів. Пристрій підійде для пересічних користувачів і для професіоналів, для студентів та фахівців.

МакБук – найкраще рішення для тих, хто звик жити в русі

Основний мінус айМака полягає в тому, що він не призначений для перенесення. Тому купити Apple iMac на https://storeinua.com/ua/apple-all-uk/imac варто лише тим, хто звик до стаціонарного ПК і вважає за краще працювати вдома або в офісі.

Якщо ж у пріоритеті мобільність, перевагу слід віддавати MacBook. Мала вага і невеликі розміри пристрою дають змогу легко помістити його в сумку або рюкзак, узяти в дорогу, організувати роботу або перегляд контенту в кафе за столиком або в парку на лавочці. Тим паче, що МакБуки вирізняються високою автономністю і не потребують зарядки протягом тривалого періоду часу.

Купівля даного пристрою буде цілком виправданою і в тому випадку, коли площа житла або робочого місця обмежена, і поставити стаціонарний ПК просто нікуди. Інтернет-магазин STOREinUA пропонує широкий вибір MacBook, тому підібрати той варіант, який повністю відповідатиме цілям і вимогам споживача, не складе труднощів.

Безумовно, моноблочні ПК краще впораються з вирішенням складних завдань, хоча це під силу і деяким моделям МакБуків. Але як вчинити, якщо потрібен продуктивний комп’ютер, але й мобільністю жертвувати не хочеться? Можна підібрати щось із “прошок” або купити два різних пристрої. Таке придбання потребуватиме значних фінансових витрат, адже коштують вони чимало. Але всі витрати виявляться повністю виправданими в процесі експлуатації цієї техніки

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com