Сесія міськради підтримала об’єднання спортивних шкіл

Об’єднання спортивних шкіл, підтримка чорнобильців, приватизація та сприяння ОСББ. У Дніпрі пройшла чергова сесія міськради. Ця подія стає все менш видовищною, адже відбувається суворо за регламентом без жодних дискусій. Суперечливі питання депутати обговорюють подалі від зайвих очей. Ось і цього разу обранці усе погодили у профільних комісіях. Тож на сесії проголосували досить швидко. Подробиці — дивіться далі.

На сесії міські депутати ухвалили низку важливих рішень стосовно бюджету та соціальних питань. Зокрема, збільшили фінансування муніципальної програми захисту чорнобильців майже на 2 млн грн. А ще підтримали приватизацію 13 об’єктів комунальної власності.

Проголосували депутати й за об’єднання 6 спортивних шкіл. Реорганізація торкнеться лише адміністрації. Самі ж заклади, устаткування та тренери залишаться на своїх місцях. Об’єднають спортшколи № 4, 11, 12, 13, ДЮСШ олімпійського резерву з легкої атлетики та ДЮСШ «Динамо». Так само реорганізують і міський шахово-шашковий клуб імені Уріха.

Торік у Дніпрі створили 8 адміністрацій районів замість ліквідованих районних рад. Тепер депутати наділили їх повноваженнями. Адміністрації зможуть виділяти фінансування на будівництво дитячих майданчиків, ремонт доріг, внутрішньоквартальних комунікацій, проводити благоустрій територій та зелених насаджень.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com