Бізнес по-дніпропетровські

У Дніпропетровську один бізнес-партнер крав гроші з банківського рахунку іншого з допомогою касира фінансової установи. Загалом господар депозиту недорахувався п’ятдесяти тисяч євро. Провину групи осіб, що незаконно витратили гроші в особливо великих розмірах, вже доведено Жовтневим райсудом. До ув’язнення засуджено ініціатора злочину і її банківську співучасницю. Начальник відділення банку, у якому сталося правопорушення, поки отримав умовний термін за халатність. Втім, правоохоронці не виключають, його провина – більша. Тож звертатимуться в апеляційний суд.

Приватний підприємець поклав на депозит дев’яносто п’ять тисяч євро, а за півроку недорахувався більше половини суми. Банківська перевірка показала – клієнт сам знімав гроші. Усі підписи на документах співпадали. Ошуканий власник пішов до прокуратури. Правоохоронці з’ясували – гроші крала ділова партнерка вкладника, вона ж робила підробки підписів. Завдяки тому, що у відділенні обслуговувалось їхнє спільне підприємство, жінка була знайома з касиром і вмовила двадцятип’ятирічну дівчину бути подільницею.

Швидше за все, матеріальні втрати господарю вкладу компенсуватиме банк. Треба зазначити, що в ході тяганини потерпілий виграв ще п’ять тисяч гривень моральної шкоди.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com