Повідомлення про замінування та виклики на пожежі 

На свята надзвичайникам було не до відпочинку. Так, 3 січня у Дніпрі на вулиці Орловській горіла 9-поверхівка. Пожежа виникла на балконі однієї з квартир. Далі полум’я перекинулось і на кімнату. Як потім пояснила власниця оселі, на балкон залетів феєрверк, який хтось запустив на вулиці. На щастя, на пожежі ніхто не постраждав.

За період свят сталося 4 пограбування. І в усіх випадках патрульним вдалося затримати ймовірних злочинців по гарячих слідах. Так, 3 січня у парку Шевченка двоє чоловіків нападали на людей та відбирали мобільні телефони. Своїм жертвам очі забризкували з газового балончика. Та далеко із награбованим злочинці не втекли. Їх затримали правоохоронці.

Понад чотири тисячі викликів екстреної допомоги  за період свят. Це і переохолодження, і алкогольне та наркотичне сп’яніння. На щастя, кажуть медики, цьогоріч обійшлося без травм від піротехніки.

А ось із наркотичною та тяжкою алкогольною інтоксикацією на лікарняних ліжках лише за три дні різдвяних свят опинилось чотири десятки людей.

Крім того, в обласному наркодиспансері лише з 5 січня провели понад сотню експертиз. І якщо позитивних тестів на алкоголь у водіїв було – 14-ть, то на наркотики  майже чотири десятки.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com