Виходила із квартири, а опинилась на лікарняному ліжку

У триповерхівці по вулиці Романа Шухевича жінка стала жертвою обвалу бетонної плити. Конструкція прогнила та провалилася у підвал. Саме тоді, коли по ній йшла одна із мешканок будинку. Численні забої, гематоми та травма голови  жінка вціліла буквально дивом. Наш Єгор Ромахло дізнавався  куди дивилися комунальники та чи займаються справою правоохоронці?

Хитка дерев’яна драбина замість бетонної плити. Обвал стався саме на цьому місці. Жінка в одну мить опинилася у підвалі серед уламків.

Валентина навіть не встигла зрозуміти, що сталося  як під нею вже утворилося провалля висотою майже три метри.

Жінка просить не показувати її обличчя. Під час падіння сильно травмувала спину та голову. Її миттю доставили до лікарні. Медики наклали кілька швів. Після падіння з триметрової висоти  це просто диво, але від госпіталізації вона відмовилась.

Сусіди запевняють  у жахливому стані на цій вулиці більшість будинків. Адже їм вже понад сто років. Кажуть, балансоутримувач “Житлосервіс-2” – нічого не робить. Навіть попри численні звернення. Тому ремонтувати аварійні споруди доводиться власноруч.

Комунальники ж своєї вини в обвалі не вбачають. Ба більше  запевняють, жодних звернень про аварійність будинку за останній рік від людей не отримували.

І взагалі, комунальники твердять, мешканці будинку  боржники. “Житлосервісу” винні майже тридцять тисяч гривень. Тому у питаннях ремонту цей дім чи не останній у черзі.

Але після уваги преси, небезпечний вхід до будинку комунальники все ж обіцяють відремонтувати. Щоправда, теж у борг. Тим часом, правоохоронці вже розпочали

Отже, хто буде відповідати за отримані потерпілою травми та чи отримає жінка хоч якусь компенсацію  поки що питання відкрите.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com