Негайно повернути старі ціни

Дві тисячі двадцятий приніс дніпрянам підвищення вартості проїзду у громадському транспорті. Городяни моментально відреагували петицією – зібравши чималу кількість підписів проти здорожчання. Її сьогодні розглянула робоча група міськради. Новини є й щодо приміського транспорту. Адже декілька перевізників через порушення лишились роботи. Детальніше про все це розкаже Єгор Ромахло.

З десяток чиновників та юристів за одним невеличким столом. Усі вони зібрались у стінах міськради аби ознайомитись з гнівною петицією мешканців Дніпра.

У департаменті ж транспорту запевняють – зміни у тарифі були неминучими. Адже минулі ціни стали зовсім не рентабельними для перевізників.

Та вирішити, чи можна повернутися до попереднього тарифу, може лише виконком міськради, який й приймав рішення щодо змін.

Чергове засідання виконкому відбудеться двадцять першого січня. Тож саме тоді й з’ясується долі петиції. Між тим ще один конфлікт стався у спільноті міжміських та приміських перевізників. Більш як 5 транспортних компаній систематично порушували законодавство.

Порушниками виявились водії на маршрутах, які курсували з Новомосковська, Підгороднього та Меліоративного до Дніпра. Й тим самим заважили трафіку міського громадського транспорту. Думки ж пасажирів стосовно якості перевезень на цих напрямках – різняться.

Після декількох попереджень від обласної комісії більшість перевізників все ж схаменулись. Однак з двома довелося розірвати угоди. Замість них вже працюють інші компанії, які пройшли конкурс. Ціни вони не змінювали й обіцяли надавати якісні послуги.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com