У мерії підбили підсумки роботи з великими інфраструктурними об’єктами

Ремонт Центрального мосту, реконструкція Набережної Перемоги та вулиць Дніпра, будівництво метрополітену та масштабне озеленення – заступник міського голови Михайло Лисенко підбив підсумки роботи департаменту благоустрою за минулий рік. Чи вдалося зробити все, що запланували, та які інфраструктурні об’єкти на черзі цьогоріч – Юлія Кочет розкаже.

Це  вулиця Короленка. Роботи з реконструкції досі тривають. Заступник міського голови Михайло Лисенко каже, завершити бульвар від Яворницького і до Челюскіна планують до 1 травня. Пішохідною зроблять і частину вулиці Володимира Мономаха  від Глінки і до центрального проспекту.

Обіцяють цьогоріч завершити і реконструкцію Набережної Перемоги. Здати її планують до 1 вересня. Задоволений Михайло Лисенко і тим, як ведеться будівництво метрополітену. Попри проблеми з проєктом, узгодженнями, процес триває.

Цьогоріч у Дніпрі завершили капітальний ремонт Центрального мосту. Михайло Лисенко каже, фахівці уважно стежать за його станом, і нарікань на якість в них немає. У планах  реконструкція з’їздів з переправи на обох берегах. Та ці роботи скоріш за все перенесуть на 21-й рік. Адже цьогорічний бюджет Дніпра значно менший за попередній. Тож від реалізації частини великих інфраструктурних проєктів доведеться відмовитись.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com