В Дніпрі стартував черговий сезон проєкту “INTERPIPE MECHATRONIC LAB”

Його проводить компанія “Інтерпайп” та Дніпровська Політехніка. Це безкоштовна програма навчання підлітків надсучасної професії мехатронік. Вона поєднує в собі декілька технічних спеціальностей. В “Інтерпайп” називають цей проєкт інвестицією у майбутнє і чекають випускників “MECHATRONIC” на своїх сучасних виробництвах.

“INTERPIPE MECHATRONIC LAB”. Цього року проєкт має таку популярність, що довелось навіть проводити відбірковий тур, аби обрати найпідготовленіших та наймотивованіших. Ганна приїхала із Васильківки. Одна із небагатьох дівчат, що зацікавились мехатронікою.

Проєкт розрахований на декілька місяців. Раз на тиждень учасники відвідуватимуть безкоштовні заняття. На яких вони отримають знання з фізики, математики та інформатики. А це база в програмуванні технологічних об’єктів.

Компанія “Інтерпайп” швидкими темпами модернізує своє виробництво. Вона є автором “MECHATRONIC”. Цей проєкт називає значним кроком у майбутнє. Чекають, що випускники програми “INTERPIPE MECHATRONIC LAB” стануть їхніми робітниками.

Учасники проєкту займатимуться в спеціальному класі на базі Дніпровської Політехніки. Його обладнала та закупила спеціальні конструктори компанія “Інтерпайп”. До речі, за допомогою таких міні-моделей займаються і школярі в Німеччині.

А вже в травні після відбіркового туру відберуть найкращих для участі у змаганнях на Interpipe TechFest. Де обиратимуть кращого мехатроніка.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com