Скандал у Дніпрі

Величезний російський стяг прямо на фасаді будівлі. В одному із нічних клубів активісти помітили стіну, розфарбовану у кольори прапора держави-агресора. Чи справді хтось навмисно так “прикрасив” будівлю? Наш Марко Ручка розбирався.

Білий, синій та червоний кольори на стіні нічного клубу, які аж надто нагадують величезний прапор Росії, обурили мешканців житлового масиву Тополя. Місцеві вважають  це провокація.

Ірина, громадська активістка, каже — неозброєним оком видно, що ця кольорова гамма нагадує прапор країни-агресора. На її думку, така ситуація просто неприпустима.

Жінка твердить, навіть, якщо це збіг обставин, то за всі роки, поки триває війна між Україною та Росією, власники будівлі могли б перефарбувати приміщення.

В цій будівлі розташований не лише нічний, а й спортивний клуб. Адміністрація запевняє, ці кольори аж ніяк не символізують російський прапор. Приміщення має таке забарвлення ще з 2001-го року, а білий, синій та червоний — це корпоративні барви.

Також, адміністрація каже — білий банер зазвичай обвішують рекламою.

Зрештою, керівники будівлі обіцяють, аби уникнути конфлікту  підуть назустріч активістам та можливо навіть змінять кольори.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com