Навчитися вальсу у 90-річного метра хореографії

До Дніпра приїхав Народний артист України Григорій Чапкіс. Його запросили студенти коледжу культури та мистецтв і пан Григорій їм не відмовив. Більш того, влаштував майстер-клас та поділився секретами успішного творчого життя. Наша Олена Петроченкова поспілкувалась із хореографом-легендою!

Йому дев”яносто, а він порхає, як метелик. Окрім танців, встигає викладати у двох вишах. Сьогодні секретами хореографії ділиться з дніпровськими студентами.

Пан Григорій спочатку зі сцени, а потім у невимушеній атмосфері спілкується зі студентами. Хоча неабиякий інтерес до бесіди проявляють і викладачі. Думка метра в цих стінах цікава всім. Студенти демонструють Чапкісу чого вже досягли.

Намагались вгамувати хвилювання, але вийшло не у всіх, зізнаються студенти.

Втім хореографу Чапкісу все сподобалось. Мудрий та досвідчений пан Григорій розуміє  у цих хлопців та дівчат ще все попереду.

Марія  студентка естрадно-циркового відділення. Подумати не могла, що саме її танцювальні па схвалить іменитий хореограф. Більш того, кокетливо закружить у вальсі.

Майстер-клас з вальсування тривав рівно двадцять хвилин.

Але цього часу цілком вистачило, аби навчитися головних хитрощів вальсу від Чапкіса. Потім ще багато питань від студентів. І наостанок  пам’ятна світлина. Після чого головні слова від Григорія Чапкіса.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com