Ледь не загинув через небезпечну знахідку

Трагедія у Дніпрі! Восьмирічному хлопчику вибухом відірвало частину руки. Вже відомо  просто у дворі третьокласник знайшов артилерійський снаряд великого калібру часів 2-ої світової. А щойно спробував його роздивитися, він здетонував. Якби не миттєва реакція випадкових очевидців дитина б не вижила. У край важкому стані її доставили до лікарні. Як себе почуває хлопчик зараз та звідки посеред двору одного зі спальних районів міста взявся військовий боєприпас  наші журналісти з подробицями.

Рвонуло ось у цьому дворі на житломасиві Червоний Камінь. Близько 11-ої ранку мешканці навколишніх багатоповерхівок почули гучний вибух.

А буквально через секунду у двір назустріч шокованим очевидцям вибіг скривавлений хлопчик.

Доки мчала швидка, хлопчику допомагали місцеві жителі. Одна жінка швидко принесла медичний джгут, а військовий, який почувши вибух прибіг на місце, – зміг правильно його накласти. Лікарі кажуть: це врятувало дитині життя.

В операційну пораненого привезли у вкрай тяжкому стані. Хлопчику відірвало ліву кисть, осколки пробили селезінку та зачепили обличчя. За його життя одночасно боролися три бригади медиків. Нині ж прогнози обережні, але оптимістичні.

З’ясувалося, що поранений третьокласник живе у будинку неподалік, а цим двором повертався зі спортивної секції. В арці між будинками знайшов невідомий пакет і вирішив його роздивитися.

Батьки постраждалого хлопчика у шоковому стані. З журналістами спілкується лише батько. Чоловік розповідає  син аж надто допитливий. Це мало і не коштувало йому життя.

За попередніми даними поліції здетонував боєприпас великого калібру часів другої світової війни. Його залишки відправили на експертизу.

Представники ж ювенальної превенції пообіцяли  найближчими днями проведуть додаткові бесіди зі школярами міста та нагадають, що пакунки з невідомим вмістом в жодному разі чіпати не можна. Тим часом на хлопчика, який ледь не став жертвою небезпечної знахідки, чекають тривалі та затратні лікування і реабілітація.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com