Транспортний апокаліпсис у Дніпрі

Через заборону перевезення більш як десяти людей в одній маршрутці – тисячі містян вимушені годинами стояти у чергах. Ті ж водії, які набирають більше людей до салону, – ризикують отримати величезний штраф. Кермувальники вже почали масово звільнятись через такий неймовірний тиск. З оперативною інформацією про стан транспортної системи у Дніпрі – далі.

Сотні людей в очікуванні маршруток по усьому місту! Дістатись на роботу або навпаки  повернутись додому, майже нереально. Дніпряни діляться відео з черг довжиною у сотні метрів.

Ба більше, на кінцевих зупинках процес посадки контролюють правоохоронці. Взяв до салону більше десяти людей  отримуй штраф під двадцять тисяч гривень! Через це між правоохоронцями та водіями постійно виникають конфлікти.

І аргументи проти таких обмежень у водіїв  є. Мовляв, перевозити усього по 10 людей за маршрут  економічно невигідно.

У черзі ж люди намагаються зберігати спокій. Більшість ставитися до ситуації  із розумінням.

У міськраді ж лише підтримують позицію перевізників. Адже ті умови, які створив уряд своїм наказом, просто руйнують економіку підприємств.

У поліції ж запевняють  виписуванням штрафів патрульні не зловживають. В основному лише проводять пояснювальні бесіди.

Тим часом припинення руху міжміського транспорту позначилося на роботі медзакладів обласного центру. Так, у лікарні Мечникова розповіли  велика частина медпрацівників банально не змогла дістатись до роботи з районів. Деякі медсестри навіть вимушені залишатись ночувати у стінах медзакладу.

“Вчора в лікарню Мечникова з дому не змогли доїхати 70 медсестер і санітарочок. Васильківський, Солонянський, Синельниківський, Новомосковський, Дніпровський, Криничанський, Софіївський райони, м. Кам’янське.
З тих, хто працює щодня, декому довелось оселитись в лікарні на 3-4 доби.”

Аби лікарі змогли дістатись роботи, міські активісти створили спеціальну групу перевізників у соцмережах. Там водії пропонують безкоштовно довезти медиків до місця роботи.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com