З-за кордону повернулися чотири десятки жителів Дніпропетровщини

Понад дві з половиною сотні українців, яких влада евакуювала із Литви, Латвії та Білорусі, нарешті вдома. Серед них й чотири десятки жителів Дніпропетровщини. У столиці вони пройшли термоконтроль.

Вночі їх автобусами доправили до Дніпра й зробили тест на коронавірус. Наразі вони почувають себе добре та не мають симптомів інфекції. Людей тимчасово поселили до центру обсервації. Після результатів їх або лікуватимуть, або відпустять додому на самоізоляцію. Усі підписали згоду про дотримання правил карантину.

Поки коронавірус підтвердили лише у двох мешканців області. Позитивний тест вони отримали минулої п’ятниці. Це пара, що 2 тижні тому повернулася із Франції. Обидва перебувають у 21 міській інфекційній лікарні. Стан подружжя  стабільний.

“Ще перевірено 25 випадків, 2 чекаємо сьогодні ввечері. Поки інших випадків коронавірусу лабораторно не підтверджено.”

Загалом в Україні станом на 19-ту годину вівторка коронавірус підтверджено у 97 людей. Найбільше хворих у Чернівецькій області – 38, з них  тринадцятьом діагноз підтвердили сьогодні.

Далі йде Київщина – 15 випадків в області та 29 у самому місті. На Івано-Франківщині  п’ятеро інфікованих. По 2 випадки на Дніпропетровщині, Львівщині, Тернопільщині та в Житомирській області. Один хворий в Донецькій та Черкаській областях.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com