До 21-ї лікарні Дніпра надійшло 20 апаратів штучної вентиляції легень

Їх закупила влада міста. Наразі йдуть роботи з налаштування медобладнання. І вже завтра лікарі зможуть надавати необхідну допомогу хворим на коронавірус. Крім того, влада області забезпечила госпітальні бази експрес-тестами та захисними масками. Більше деталей — у нашому сюжеті.

Інфекційна лікарня № 21 сьогодні отримала нове обладнання для боротьби з коронавірусом. Зокрема двадцять нових апаратів штучної вентиляції легень. З них 15 – стаціонарних та 5 портативних.

“Також нам привезли 26 моніторів пацієнта, які також необхідні для нашого відділення інтенсивної терапії. Нарешті ми зможемо спокійно зустрічати пацієнтів, які будуть вимагати цього лікування.”

Нині йдуть роботи з підключення та налаштування медобладнання. Вже завтра воно буде готове рятувати життя. Наступну партію медтехніки очікують найближчим часом.

“15 апаратів ІВЛ ми чекаємо на початку квітня. Також очікуються кисневі концентратори, в кількості 30 штук.”

А також на портативний рентген апарат та сто сімдесят пульсометрів. Тим часом влада області забезпечила госпітальні бази експрес-тестами та масками.

“Це 1500 експрес-тестів у Кривому Розі і наразі 1700 експрес-тестів  у Дніпрі. Це й маски-респіратори  більше тисячі у кожній з лікарень, це і маски хірургічні  яких ми надіслали понад 90 тисяч у кожну лікарню.”

Влада міста та області звітують  госпітальні лікарні вже готові до боротьби з коронавірусом.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com