В Україні знову суттєво зросла кількість хворих на коронавірус

За минулу добу виявили понад вісім сотень нових випадків. А більш ніж половина областей виявилися не готовими до пом’якшення карантину. Серед них й Дніпропетровщина. Докладніше — далі в сюжеті.

Плюс 833 випадки! За минулу добу в Україні виявили на півтори сотні більше хворих, аніж позавчора. Лідером антирейтингу залишається Львівська область. Там інфікованих побільшало майже на 250. А їх загальне число із початку епідемії перевищило 4 тисячі двісті. Вчора область проінспектував міністр охорони здоров’я. Урядовець звернув увагу на недотримання правил карантину на вулицях, а також незадовільну роботу Лабораторного центру.

Ще близько сотні випадків зареєстрували на Закарпатті, 75 – на Рівненщині. Плюс 13 інфікованих — у лавах Збройних сил, 92 нові випадки серед медпрацівників.

Станом на ранок вівторка в Україні не готовими до послаблення карантину виявилися одразу 14 областей. Серед них й Дніпропетровщина — через замалу кількість протестованих. В обласній пресслужбі повідомили: поки ніяких змін у карантинних заходах. Вчора в нашому регіоні виявили 7 нових хворих, більшість із Дніпра.

З початку епідемії COVID-ом інфікувалися понад 38 тисяч українців. З них одужали майже 17 000, загинули понад тисячу. Сьогодні вночі до України прибув медичний вантаж вартістю понад мільйон євро. Європейські партнери передали нам засоби захисту для боротьби із захворюванням.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com