Відбулася сесія міської ради

Бюджетні питання, зміни до низки муніципальних програм та оптимізація міських парків. Такі теми розглядали сьогодні депутати Дніпровської міської ради. На останнє перед літніми канікулами засідання зібралися 49-ть обранців. Через карантин сесія вже традиційно пройшла просто неба на подвір’ї мерії.

Сесія міської ради розпочалася з політичних заяв. З того часу, як депутати зустрічалися востаннє, 25-ть з них вийшли зі своїх фракцій. До них приєднався ще один позафракційник. Тож усі разом обранці утворили фракцію політичної партії “Пропозиція”.

Одним з основних питань сесії стало оновлення міського електротранспорту. 20 мільйонів гривень виділили депутати для оплати 20 трамваїв з Німеччини. Це приблизно третини їхньої вартості. Перша партія має надійти вже в серпні, решта – восени. Як і торік, місто купує вагони, що курсували в Лейпцигу. Досвід показав, що вони нормально працюють на міських маршрутах. Також сесія проголосувала оптимізацію адміністративного складу рекреаційних зон міста. Парки Глоби та Шевченка відтепер як юридичні особи ліквідовані.

Серед низки господарчих питань, депутати також підтримали програму “безпечне місце” до 25-го року, проголосували прийняття на баланс мерії більше сотні відремонтованих дощоприймальних колодязів зі встановленими на них антивандальними решітками. Й ухвалили перетворення двох соціальних закладів на центри підтримки дітей.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com