Комунальні служби в Дніпропетровську з розмахом взялися за благоустрій міста. Після зими латають дороги, очищають їх від посипальних матеріалів та сміття. Також чиновники звітуюють про повну готовність техніки до боротьби із підтопленнями. Аби врятувати дніпропетровців від ожеледеці комунальники ще взимку висипали на вулиці Дніпропетровська 17 тисяч тонн соляно-піщаної суміші. Служби вже прибрали її із основних шляхів – на ділянці майже сто кілометрів. Між тим, не витримали погодних умов 5 тисяч квадратних метрів дорожнього покриття. Чи не найбільше дісталося мостам та шляхопроводам.

В планах чиновників на цей рік – відремонтувати більше мільйона квадратних метрів доріг. Перше, що зроблять, по-іншому організуюють роботу світлофорів на перетині вулиці Пушкіна та проспекту Кірова, також розширять вулицю Титова. Це все через недостатню організацію руху транспорту, яка спричиняє аварії. Також на проспектах Кірова та Пушкіна знову встановлять лавки. 5 років тому вони там були, але дніпропетровці дуже швидко їх розтрощили

Один із пунктів благоустрою міста на найближчий час – боротьба із підтопленнями. Комунальники стверджують, що вже готові до паводків – перевірили всі насосні станції. А зараз воду відкачуюють на аварійних територіях в Амур-Нижньодніпровському та Ленінському районах.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com