Повне бездоріжжя! 

Величезні ями та навіть глибокі провалля. Усе це про міжквартальні дороги житлового масиву Лівобережний-2. Мешканці твердять — борються із цією проблемою вже десятки років. У свою чергу міська влада швидку допомогу не обіцяє. Наразі департамент благоустрою тільки-но розпочав ревізію по усьому місту. Яким міжквартальним дорогам та дворам пощастить  наш Марко Ручка з подробицями.

Глибина ями — 10 сантиметрів. Такі асфальтні провалля вздовж усього провулку Крушельницької. Вщент розбита дорога для місцевих не новина. З цією проблемою жителі борються вже десятки років.

Надія Іванівна мешкає у цьому районі давно. Каже, ремонту доріг на цій вулиці не було вже майже 20 років. Жінка твердить — ситуація настільки катастрофічна, що через величезні ями та бездоріжжя вона боїться за своє здоров’я.

Трафік на цьому провулку потужний. Але водії їдуть сюди лише в разі крайньої потреби. Кажуть, ями настільки великі, що їх навіть неможливо об’їхати.

Дороги у дворах житлових будинків не краще. Глибокі провалля асфальту вздовж всієї проїжджої та тротуарної частин.

Чи ремонтуватимуть цьогоріч дорогу на вулиці Крушельницької, в міськраді ж точно сказати не можуть. Пояснюють, яким саме вулицям пощастить дочекатися реконструкції, ще не знають.

Але реконструкцію міжквартальних дороги департамент благоустрою вже розпочав. Нині роботи тривають на вулиці Шнеєрсона, 11.

Всього у 2020-му на ремонт доріг по місту виділили 600 мільйонів гривень. Половину збираються витратити на ремонт міжквартальних доріг. Оприлюднити детальний перелік вулиць обіцяють згодом.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com