Дніпро постапокаліптичний

Таким наше місто можна побачити у багатосерійному коміксі «Хрущьовка». Покинутий корпус медакадемії, один із торгових центрів та безлюдна Набережна — локації, які потрапили до першого випуску. Його створила група студентів із Художнього коледжу. Більше деталей знає наша Вікторія Будзинська.

Над коміксом постійно працює група з п’яти авторів. Студенти навіть зняли невеличке приміщення поза містом під студію. Саме тут і народжується комікс. Спочатку сценарій розкадровують.

За історією коміксу, після кліматичної катастрофи центральна частина України опинилася в ізоляції. Ті, хто не встиг евакуюватися, вимушені виживати.

Головні герої коміксу  також студенти. Дніпрянин, що навчався на актора, та гуцули: брат і сестра з Медакадемії.

Одна з локацій коміксу  покинутий торговий центр. Обрали реальний, один з тих, що знаходиться на проспекті Поля, адже за історією персонажі діють неподалік.

Інша не менш впізнавана локація, один із корпусів Медичної академії.

Творчі плани митців грандіозні. Студенти хочуть намалювати аж три томи цієї історії. Кожна міститиме по п’ятнадцять частин. Нині прописали сценарій на десять.

Другу частину коміксу автори планують випустити вже наприкінці цього місяця. У продовженні історії можна буде побачити такі відомі дніпровські локації як: Монастирський острів, покинутий готель Парус та Озерку.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com