2020 – рік ремонту внутрішньоквартальних доріг

Принаймні про таке оголосили у міськраді. На житломасиві Лівобережний-один вже розпочали роботи з відновлення дорожнього покриття та бордюрів у дворах. Наразі там працює декілька бригад комунальників. У планах – оновити асфальт біля усіх будинків житломасиву. Також роботи тривають на проспекті Калнишевського. Наші журналісти – далі з подробицями.

Нові бордюри та у перспективі – повністю відновлене дорожнє покриття. У дворах житломасиву Лівобережний кипить робота. Місцеві ж тільки радіють,  на цей ремонт вони чекали роками.

На цій ділянці працює чотири бригади ремонтників. Їхня задача – відновити дорожнє покриття біля семи будинків житломасиву. У підрядній компанії запевняють: за два тижні усе буде готово.

Та у глобальних планах провести аналогічні роботи біля кожного з будинків житломасиву. Окрім цього, ремонти вже стартували у дворах проспекту Петра Калнишевського. У цьому році на відновлення автошляхів виділили шістсот мільйонів гривень. Й половина цієї суми піде на внутрішньоквартальні дороги.

За 2020 рік у міськраді планують відремонтувати дорожнє покриття майже у двох сотнях дворів по усьому Дніпру.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com