Хамство водіїв маршруток

Виганяють пільговиків, змушують платити повну суму школярів, грубіянять та лаються. У Дніпрі пасажири масово скаржаться на водіїв-хамів. Люди щодня викладають в соцмережі дописи, де наголошують на невихованість та непрофесійність водіїв громадського транспорту. Чому кермувальники дозволяють собі таку поведінку та куди можна надіслати скаргу — дивіться.

“Маршрутка номер 64, водій — хам!”, “водій 113-ої відмовляється перевозити пільговиків!”, “автобус 146-й— запальний, агресивний водій! Різко гальмує, зривається з місця та сигналить всім на світлофорі!”. Такі дописи щодня викладають дніпряни у соціальні мережі. Пасажири звинувачують водіїв у невихованості та непрофесійності.

Пані Лариса неодноразово мала суперечки з кермувальниками маршруток. Жінка переконана – вони мають утримуватися від хамства, розмовляти ввічливо та поважати пасажирів.

Водії, з якими ми розмовляли, від коментарів щодо дій своїх колег утримуються. Додають – намагаються бути людяними, але ситуації бувають різні.

А це вже маршрутний тупік в центрі міста. Тут один з водіїв 91-ї маршрутки дозволяв собі палити цигарки просто у салоні автівки. На зауваження людей реагував категорично.

На цьому відео видно, що водій курить не виходячи з маршрутки. У своїх діях не вбачає нічого поганого. А коли йому зробили зауваження, чоловік почав лаятись.

Диспетчер 91-го маршруту безкультурного водія не впізнає.

Кермувальники на 91-у маршруті також не впізнають у цьому чоловікові колегу. Кажуть — зазвичай в салоні автомобіля не курять.

А от пасажири, що їздять у дніпровських маршрутках, переконані: ситуація, коли водій курить у салоні, – типова.

В департаменті транспорту ж кажуть — якщо водій не дотримується культурних та професійних норм, він буде оштрафований. Якщо скарги на водія систематичні, його звільнять.

На хамовитого водія можна поскаржитися в АТП, їхні телефони зазначені безпосередньо у салонах маршруток. Також скарги на якість перевезення можна подавати на гарячу лінію міськради за номером, який ви бачите на екрані.

(056) 732 12 12

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com