Бути самим собою

Інклюзивний театр “Незабудки” готує черговий спектакль зі своїми “сонячними акторами”. За основу взято казку, але сюжет дуже нагадує сучасне життя незвичних людей у типовому соціумі. Дев’ять акторів – це люди з синдромом Дауна та аутизмом. Вони ретельно готуються до прем’єри і сподіваються, що їхня нова вистава торкнеться серця кожного.

До прем’єри вистави десять днів. Тривають останні примірки костюмів.

Після підгону костюмів, починається одна з останніх репетицій.

Події вистави відбуваються в королівстві Громоступія, де всі мешканці мають величезні ноги. Якщо народжується дитина зі звичайними стопами, її вижинають.

Кожне слово і кожен монолог – це начебто власна історія цих сонячних людей.

Кожен з учасників вистави сконцентрований не лише на своїй ролі. Вони знають напам’ять весь сценарій покроково.

У Артема одразу декілька ролей. В майбутньому він хоче стати професійним актором.

Керівник і режисер театру “Незабудки” – Людмила. Вона сама написала сценарій до вистави та назвала її “Бути самим собою!”

Це вже третій спектакль театру. І цього разу вперше серед акторів батьки сонячних акторів.

Театру “Незабудки” вже два роки. За цей час його учасники значно виросли як актори і стали більш впевненими у собі.

“Незабудки” нещодавно розрослись. І тепер в театрі дві групи юних сонячних акторів. Всі вони й досі без постійного приміщення для репетицій. Попри це, Людмила Журавель продовжує ставити перед собою амбітні цілі.

А поки інклюзивний театр “Незабудки” запрошує всіх на свою чергову прем’єру. У Лоц-Кам’янський будинок культури на 16-ту:00 двадцять першого травня. Цієї дати весь світ відзначає день людей з синдромом Дауна. А театр “Незабудки” також святкуватиме свій другий день народження.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com