Перший випускник школи водіїв електротранспорту

У Дніпрі сьогодні вийшли на маршрут перші випускники школи водіїв електротранспорту. Навчання стартувало на початку жовтня минулого року. До випуску дійшли близько сорока студентів. Водійські посвідчення їм вручив особисто Борис Філатов. Більше деталей дивіться вже у наступному сюжеті.

Саме тут на базі третього трамвайного депо зібралися близько сорока випускників школи водіїв електротранспорту. Аби освоїти цю професію, вони гризли граніт науки протягом майже шести місяців. Тепер, коли головний екзамен складений, водійські посвідчення та сертифікат про навчання їм вручає особисто міський голова Дніпра. Випускники одразу займають місце у кабінах трамваїв.

Майже місяць з водіями-новачками на маршрут будуть виходити інструктори. Так, випускниця Маргарита Шиктарьова каже, хоча кермувала раніше автівкою  впоратися з трамваєм було доволі складно.

З водієм-учнем у трамваї декілька зупинок проїхав Борис Філатов. Міський голова каже, відкрили таку навчальну школу, адже у Дніпрі є велика потреба у водіях електротранспорту.

Наразі у навчальному центрі набирають другу групу водіїв електротранспорту. Кращі студенти під час навчання можуть розраховувати на стипендію у чотири тисячі гривень.

Аби потрапити до нової групи, потрібно звернутися до відділу кадрів третього трамвайного депо за адресою вулиця Войцеховича, 67.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com