Допомоги потребує жінка, яка в пожежі втратила старшого сина

Трагічна історія, що не залишає байдужим нікого. Минулого тижня малеча бавилась із сірниками, доки їхня матір відійшла із будинку. Жінка самотужки виносила із вогню дітей, та врятувати 5-річного сина не вдалося. Чотирирічний Єгор з глибокими опіками потрапив в реанімацію, а однорічна Ганнуся  у відділення пульмонології. Пані Тетяна переселенка із Донецька, самотужки виховувала трьох дітей. Доки підробляла чи поралася по господарству, каже, малеча здебільшого залишалася сама. Так сталося і того вечора.

Найстарший, п’ятирічний Андрій, помер від отруєння чадним газом. Двоє інших дітей  і зараз в лікарні. Чотирирічний Єгор в реанімації на штучній вентиляції легенів. У вкрай важкому стані.

Один день в реанімації обходиться у понад три тисячі гривень. Таких грошей у жінки немає. До того ж у відділенні пульмонології перебуває і однорічна Ганнуся  в неї отруєння чадним газом. Тож вкрай потрібна фінансова підтримка. На екрані ви бачите контакти благодійного фонду, який нині опікується родиною. Також необхідна донорська кров.

067 562 20 44 БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “СОВУШКА

До того ж перед матір’ю тепер стоїть практично нездійсненне завдання  відновити оселю після пожежі. Аби діти могли повернутися в нормальне житло. Благодійники вже зібрали гроші на ремонт, та потрібна допомога фахівців.

067 638 09 12 ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “ПОШУК ЗНИКЛИХ ДІТЕЙ”

Також потрібні меблі та багато побутових речей. Якщо бажаєте допомогти родині, що переживає важкі часи  телефонуйте за номерами, які ви бачите на екрані.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com