В Україні підтверджено 5 випадків захворювання

В Україні зафіксовано два нові випадки інфікування коронавірусом СOVID-19. Це дві мешканки Чернівецької області. Пацієнтки ізольовані, їхній стан стабільний. Загалом, на сьогодні за результатами лабораторних досліджень підтверджено 5 випадків захворювання. Чотири  у Чернівецькій та один летальний випадок у Житомирській. Яка ж ситуація у Дніпропетровській області, чи є бодай найменші підозри на наявність цієї інфекції в регіоні  дивіться далі.

На Дніпропетровщині ситуацію із можливим поширенням коронавірусу тримають на постійному контролі. На ранок 16 березня підозр на наявність цієї хвороби на території області не зафіксовано. Жодна людина на карантині не перебуває.

Тож приводу для паніки немає. З дня на день в області очікують на швидкі тест-системи. До того ж,кажуть фахівці, за потреби хворих прийматимуть і в інших лікарнях. Окрім тих, які наразі визначені, як госпітальні бази.

Не зважаючи на те, що жодного випадку коронавірусної інфекції в області не зафіксовано, медики радять не нехтувати засобами безпеки.

І вже по обіді, першим містом в області, який пішов на карантин, став Нікополь. За рішенням місцевої влади у місті зупинили роботу усіх розважальних закладів, ресторанів, закладів громадського харчування, будівельних ринків, тренажерних залів, парків, атракціонів та магазинів. Виключення  продуктові ринки та крамниці, аптеки, заправки.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com