Гречка, олія, макарони та туалетний папір – є на складах

Вчора в мережі з‘явилися фото із напів пустими прилавками у частині супермаркетів Дніпра. Втім наразі жодної проблеми із поставками немає, твердять у великих продуктових мережах та закликають відставити ажіотаж! Наші кореспонденти із оперативною ситуацією із торгових точок – далі.

Лівий берег, продуктова база на Байкальській. Тут беруть продукти як оптовики так і прості містяни. На в’їзді, можете бачити, величезна черга з машин.

Народу  багато. Навколо прилавків чимало охочих запастися товарами першої необхідності. Люди виносять цілі пакунки із туалетним папером та макаронами.

Продавці ж показують величезні гори із борошна, гречки та паки з олією. Заспокоюють: жодних проблем із поставками.

Вчора у деяких супермаркетах Дніпра полиці із крупами, борошном ба навіть туалетним папером були напівпорожніми, люди активно закупалися наперед.

Проте ось  сьогоднішні кадри із центру міста. Лише на одній полиці є прогалини в пакунках. На житломасиві Покровський у супермаркеті взагалі все заставлено вщерть. Представники одної з великих торговельних мереж пояснюють: вчора стався типовий сплеск активності покупців через карантин. Так завжди буває, коли влада анонсує масштабні зміни в роботі країни. Втім наразі ситуація під контролем.

Проблеми можуть виникнути лише з деякими імпортними товарами, проте їх оперативно обіцяють замінити на національного виробництва. В аптеках ж й досі переважно немає захисних масок. Натомість у наявності антисептики.

З іншими групами ліків наразі  жодних проблем.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський пообіцяв, що незабаром в аптеках з’являться засоби дезінфекції та захисні маски в достатній кількості та за демократичними цінами.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com