В Івано-Франківську померла 56-річна жінка із підозрою на коронавірус

2 дні тому її із кашлем та ускладненим диханням доправили до лікарні, під‘єднали до апарату штучної вентиляції легень. Проте врятувати хвору не вдалося.

А от серед нових інфікованих є навіть депутат Верховної Ради. Загалом занедужали: один чоловік  у Києві та ще шестеро  у Чернівецькій області. З них двоє дітей віком до двох років та пацієнти 31-го, 10-и та 18-и років.

На Дніпропетровщині ж в інфекційній лікарні із підозрою на коронавірус госпіталізовано троє артистів театру опери та балету, що гастролювали Європою. Ще понад чотири десятки членів трупи, які не мають симптомів,  перебувають в обсервації.

“На сьогодні вони перебувають під постійним мед спостереженням. Матеріал від пацієнтів відбирається і направляється на підтвердження в референс-лабораторію Центру здоров’я України, це займає певний час. Результати можна чекати до 14 днів.”

Тим часом, учора та сьогодні до аеропорту «Дніпропетровськ» повертаються літаки з евакуйованими з-за кордону мешканцями області. Усі вони знаходитимуться під пильним наглядом лікарів.

“Усіх осіб які прибули було оглянуто проведено вимір температури заповнено анкету. На щастя, людей з температурою серед тих, які прибули, не було виявлено.”

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com