Інтерпайп закликає бізнес відмовитися від «податкових канікул» на користь боротьби з коронавірусом

Беручи до уваги навантаження на регіональні бюджети у зв’язку з боротьбою з коронавірусом, українська промислова компанія ІНТЕРПАЙП прийняла рішення перенаправити кошти, які будуть утворені в результаті «податкових канікул» згідно з прийнятим законом №3220, на антикризову програму по боротьбі з коронавірусом в Дніпрі та Дніпропетровській області.
Компанія ІНТЕРПАЙП запрошує й інші бізнеси приєднатися до такої ініціативи.
35 млн гривень будуть виділені додатково до запланованих коштів на цілі по боротьбі з коронавірусом.
Раніше було вже виділено 2 млн доларів США на загальнодержавну закупівлю тестів на коронавірус. Крім того, благодійні фонди Олени Пінчук і Віктора Пінчука придбали 10 апаратів штучної вентиляції легенів для українських лікарень у Волинській, Донецькій, Закарпатській, Львівській, Луганській, Одеській, Чернівецькій областях, а також Києва.
Фаді Храйбе, Генеральний директор ІНТЕРПАЙП:
– Ми розуміємо, що сьогодні містам критично потрібні кошти для підготовки до епідемії. Тому ми прийняли рішення спрямувати додатково всі заощаджені кошти на боротьбу з коронавірусом. Ми продовжимо допомагати й по інших напрямках, надавати необхідну організаційну та фінансову підтримку владі регіону.
17 березня Верховна рада прийняла закон №3220 «Про внесення змін до Податкового Кодексу України», згідно з яким в період з 1 березня по 30 квітня не нараховується і не стягується оплата з підприємств за оренду землі, а також нерухоме майно, що перебуває у державній власності.
Про компанію:
ІНТЕРПАЙП  українська промислова компанія, виробник безшовних труб і з / д коліс. Продукція компанії постачається у більш ніж 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2019 ІНТЕРПАЙП реалізував 798 тис. т готової продукції, в тому числі – 203 тис. т з / д продукції. Продажі з / д продуктів здійснюються під брендом KLW.
У ІНТЕРПАЙП працюють 12 тис. співробітників. У 2019 Компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів 3,25 млрд грн.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com