Українська промислова компанія Інтерпайп здійснює на своїх підприємствах низку заходів щодо попередження коронавірусу. На період епідемії припиняють навчальні програми, культурні та спортивні заходи, наради переводять у режим відеоконференцій. Та виробничий процес зупиняти не можна. Що для цього роблять на підприємствах Інтерпайп – дивіться далі.

Продукцію підприємств із логотипом Інтерпайп чекають у вісімдесяти країнах світу. Важливо не переривати вантажообіг. На заводах компанії із 16 березня введена обов’язкова термометрія для водіїв фур. За кілька днів з початку карантинного режиму понад 800 далекобійників і жодного випадку підвищеної температури поки не виявлено. Правила потрапляння на територію підприємства стосуються також всіх його співробітників.

Ігор у своїй роботі має справу із гарячим металом, звик до труднощів. Але вважає, що карантин це не час для жартів.

Готовність протистояти коронавірусу – такий настрій спостерігається у більшості співробітників Інтерпайп НТЗ сьогодні.

Розроблений алгоритм дій і у випадку виявлення ознак захворюваності у людини. У цьому разі підключаться медики компанії. Але краще запобігати хворобі. У побутових та адміністративних приміщеннях встановлені дезінфектори. Здійснюється додаткові вологі прибирання зі спеціальними засобами.

Питання доставки співробітників на місце праці й додому теж дуже важливо. Його вирішують прямо зараз.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com