Госпітальні бази – розгорнуто

Одна з них  у Дніпрі, на базі лікарні Мечникова. Медзаклад зможе прийняти до двох сотень тяжкохворих пацієнтів у разі загострення епідемії коронавірусу. Вісім апаратів ШВЛ вже встановлені та готові до роботи. А на території лікарні розгорнули спеціальний намет для “сортування” пацієнтів. Чи вистачає усього лікарям, аби на сто відсотків протистояти вірусу  наші журналісти далі.

Остання медична оборона. Саме таку роль взяла на себе лікарня імені Мечникова під час поширення епідемії коронавірусу. У медзакладі, в основному, прийматимуть найважчих пацієнтів, яких на базі інших госпітальних баз врятувати не в змозі. Однак, й ті, чиї життя не будуть під загрозою, теж зможуть отримати допомогу у стінах обласної лікарні.

Загалом лікарня зможе прийняти до ста вісімдесяти інфікованих коронавірусом одночасно. Вже розгорнуто намет для сортування пацієнтів. Тривають останні налаштування усього необхідного обладнання.

Наразі ж у медзакладі очікують надходження ще півтора десятка апаратів ШВЛ і додаткових комплектів засобів захисту. Їх мають доставити з дня на день.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com