Відповідальний бізнес не залишається осторонь

Українська промислова компанія Інтерпайп передала партію засобів індивідуального захисту опорним лікарням Дніпропетровщини, які нині борються з коронавірусом. А також для бригад швидкої Обласного центру екстреної медичної допомоги.

Першими засоби індивідуального захисту отримали працівники двадцять першої лікарні Дніпра. Саме тут зараз перебуває найбільша кількість заражених коронавірусом з регіону, а також люди, у яких підозрюють хворобу. Також захисні засоби направили до центральної міської лікарні Новомосковська та Першої міської лікарні Нікополя. Ці заклади від учора також входять до списку опорних у Дніпропетровській області.

Окрему партію засобів індивідуального захисту компанія Інтерпайп доправила в Обласний центр екстреної медичної допомоги. Саме лікарі бригад швидкої першими контактують з потенційно хворими на коронавірус. Тож вони мають бути забезпечені всім необхідним, аби виконувати свої обов’язки й мінімізувати ризики для власного здоров’я. Засоби захисту розподілять між бригадами швидкої допомоги Дніпра, Нікополя і Новомосковська.

Крім засобів індивідуального захисту до центральних лікарень Новомосковська і Нікополя надіслали і 5 електровідсмоктувачів.

В Інтерпайп наголошують  це лише перша поставка необхідного. Наразі промисловці чекають на поставку респіраторів та ізоляційних костюмів для медиків із Китаю. Їх передадуть лікарням одразу після отримання.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com