Справа жінки, яку звинувачують у катуванні дітей

14 травня має відбутися судове засідання у справі жінки, яку звинувачують у катуванні дітей. Нагадаємо, минулого літа у квартирі у завуча однієї зі шкіл Дніпра поліція виявила дитину, прикуту ланцюгом до дивану. Хлопчик був із зав’язаними очима. Він — один з трьох малюків, що перебували під опікою цієї жінки. Тепер цю справу розглядає суд.

Дитина з ланцюгом на шиї із зав’язаними очима. Таке побачили поліціянти, коли прийшли за анонімною скаргою про знущання з неповнолітніх у квартиру поважного педагога. Цього хлопчика, його молодших брата та сестру жінка взяла з притулку. Також у неї є рідна дочка-підліток. Опікунство над прийомними дітьми з того часу вже скасовано. Також суд розгляне справу щодо позбавлення жінки батьківських прав на її рідну дочку.

Службу опіки у суді підтримує благодійний фонд “За дітей”. Це перша в Україні організація, яка безпосередньо допомагає малюкам, які постраждали від домашнього насильства. Фонд очолює відома підприємиця, філантроп Марія Пінчук.

Розгляд справи проти усиновительки, яку обвинувачують у знущанні з дітей, триває. Прокуратура обвинувачує її по трьох статтях Кримінального кодексу: незаконне позбавлення волі, катування і злісне невиконання обов’язків із догляду за дитиною. За ці злочини підсудній загрожує до десяти років позбавлення волі.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com